Tacokyckling

Tacokrydda innehåller lite socker om du inte gör den själv. Personligen bryr jag mig inte om när det är lite socker i kryddor och fonder men kör du strikt LCHF får du göra din egen tacokrydda till denna rätt.

Tacokyckling ca 4p
4 kycklingfiléer
2-3 dl grädde
1 påse tacokrydda
1 burk cheddarost

Stek bara kycklingen och blanda sen i resten och låt det puttra en liten stund. Enkelt, det gillar jag :) Gott med sallad eller till tacos istället för köttfärs. Kan tänka mig att det blir riktigt gott i crêpes också. Det var faktiskt Gustav som gjorde det här första gången, då har jag för mig att han la allt i en ugnsform då det var klart, rev ost över och gratinerade det i ugnen.

Sitter på skolan och pluggar, har övningspass snart och sen ska jag en snabbis på öppet hus på dagis och efter det far vi till Thords Foto för nytt fotograferingsförsök med Bonnie :)

Bild på kycklingen (så kass bild, glömmer hela tiden att fota då det är fint upplagt på tallriken!)

Kommentera här: